http://kincses-lak.blogspot.hu/

2011. október 4., kedd

Ha egyszer lesz kamrám.....

Az épülő házban persze lesz kamra. Igaz, hogy a gépészeti helységgel osztozik majd és a konyhával szemközt nyílik a folyosóról, de legalább lesz! Most egy 100 éves bérház leválasztott lakásában, a valamikori kamra helyén van a konyha-étkező, képzelhetitek milyen minőségi váltás lesz beköltözni a házba:)))
Mivel a hely kicsi, csupa polc lesz a berendezés, amit azért szeretnék stílusosan megoldani. Találtam is erre remek példákat, mindjárt mutatom is!

Abszolút kedvenc, a gyönyörű porcelánok, egyforma csatos-üvegek, precíz rend, és a  fehér háttér előtt érvényesülő színek nagyon hatásosak, de félek nincs ilyen készletem edényekből és befőttes üvegekből, amik magukban is ilyen szépen mutatnának. Az ajtón lévő üzenőfal is remek ötlet...
                  



















































































































        
Hófehérke 




















































A tapéta remek ötlet, szép és egységes hátteret ad. Olcsón tehetjük vele különlegessé ezt a pici helységet. És ha ütős a háttér, nem kell hogy olyan pazar legyen a polcokra kerülő doboz/tartóka/üvegcse, nagyobb lehet az összevisszaság.

Visszafogott szürke a legtrendibb mintával:)
Tapéta nélkül, jól megválasztott festékkel is csodát művelhetünk. Bár nekem ez a kék egy kicsit hideg, és a fémmel hűtőkamra hatása van, el kell ismernem hogy látványos! Ráadásul fel sem tűnik, hogy igazán olcsó alapanyagokkal oldották meg a polcozást és tárolást. Ügyes!



Ez a kamra (azon túl, hogy az áhított univerzális konyhagépemet is tartalmazza:P) jó példa rá, hogy maradék tapétával és némi csomagolópapírral is remek összhatást érhetünk el. Sajnos nem mentettem el anno magamnak a forrást, de emlékszem a stációkra, amin bemutatták az átalakulást. A maradék tapétához színben harmonizáló csomagolópapírt vettek, és azzal burkolták a hiányzó részeket. Nem plafonig, csak ameddig szükséges volt.


Igazán igényes, minőségi kialakítás, nem spóroltak a fával és az asztalos munkával. Na ide bármit rakhatnánk, mindig lenyűgöző maradna... A fonott kosárkák is csodásak!

Méregdrága mustársára:)
Nem kamra, viszont jó példája a rendszerezésnek, ami még látványos is! Néhány rendszerezővel, fogassal és tartórúddal átlátható rendet tarthatunk még a zsúfolt helyeken is. Használjuk ki az ajtók belső felületét is, ha kevés a helyünk!


Tuti tapéta, én biztosan belülre (is) raktam volna belőle:P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése